in English  Suomeksi

Exfo -videomikroskoopit, -ohjelmistot ja etumittakuidut

 1. EXFO FastReporter 2 jälkikäsittelyohjelmisto

  EXFO FastReporter 2 jälkikäsittelyohjelmisto

  Loppu varastosta

  EXFOn FastReporter 2 jälkikäsittelyohjelmisto on erinomainen työkalu tehtäessä raportteja kuitumittauksista. Samalla ohjelmistolla voit tehdä raportin tehomittapari-, kuitututka-, PMD- ja CD-mittauksista ja ohjelmistoa on erittäin helppo käyttää. Maksullisessa täysversiossa voit lisäksi integroida videomikroskoopin kuvat kuitukohtaisesti raporttiin. Mikäli olet käyttämässä Fastreporter 2 ohjelmaa ainoastaan tutkakuvien raportoimiseen sinulle todennäköisesti riittää ilmainen ns. kokeiluversio.

 2. EXFO etumittakuidut

  EXFO etumittakuidut

  Loppu varastosta

  EXFOlta löytyy valikoimistaan kattava valikoima etumittakuituja erilaisilla liitinvaihtoehdoilla (SC-SC, SC-LC,FC-SC). PSB-sarjan etumittakuitu, joka on pakattu pehmeään kantolaukkuun ja jossa on lukituslenkki, on kaikista käytetyin ja yleisin malli. Etumittakuitu on suunniteltu siirtämään ensimmäisen liittimen tapahtuma kauemmas kuitututkasta, jotta myös ensimmäiselle liittimelle saadaan hyvä mittaustulos. Etumittakuidut ovat tyypillisesti pituudeltaan 500m tai 1000m.

 3. EXFO FIP-400 videomikroskooppi

  EXFO FIP-400 videomikroskooppi

  Loppu varastosta

  EXFO FIP-400 on erittäin tarkka videomikroskooppi, joka on tarkoitettu kuituliittimien tarkistamiseen. Saat tarkistettua kätevästi sekä liittimet että paneelit ja liitinvaihtoehtoina ovat mm SC,FC,LC ja MU. Liitinadaptereja löytyy sekä UPC- että APC-hionnalla. Videomikroskooppi voidaan yhdistää omalle näytölle, USB-muuntimella PC:lle tai vaihtoehtoisesti suoraan kuitututkaan tai FOT-930 automaattiseen tehomittapariin.

 4. Uudet EXFO FIP-400B-sarjan videomikroskoopit

  Uudet EXFO FIP-400B-sarjan videomikroskoopit

  Loppu varastosta

  Uudet EXFO FIP-400B-sarjan videomikroskoopit automaattisella keskityksellä

  Uusi älykäs ja automatisoitu FIP-400B-sarjan videomikroskooppi muuttaa liittimien tarkistuksen helpoksi ja automaattiseksi. Saat helposti tulokset ja näet hetkessä onko liitin puhdas.

4 tuote(tta)

/ sivu

Laskeva