in English  Suomeksi

Exfo-kuparitesterit

 1. EXFO MAX-635 kuparitutka ja VSDL2-testeri

  EXFO MAX-635 kuparitutka ja VSDL2-testeri

  Loppu varastosta

  EXFO Max-635 tarjoaa nopean, helpon ja tehokkaan tavan mitata xDSL-yhteyksiä kupariverkossa. Max-635 on tarkoitettu DSL-yhteyksien käyttöönotto- ja vianselvitysmittauksiin. Se on monipuolinen kuparitesteri, jonka mittausvalikoimalla voit tehdä kuparin luokitusmittaukset ja vikaselvitykset ADSL2+-, VDSL2- ja kaikkiin muihin DSL-tekniikoihin liittyen sekä lisäksi ADSL2+-, VDSL2- ja Multiplay- protokollatestaukset.

 2. EXFO MAX-610 kuparitutka

  EXFO MAX-610 kuparitutka

  Loppu varastosta

  EXFO MAX-610 on monipuolinen kuparitesteri, jonka mittausvalikoimalla voi tehdä kuparin luokitusmittaukset ja vikaselvitykset ADSL2+-, VDSL2- ja kaikkiin muihin DSL-tekniikoihin liittyen. Kuparitestaukset sisältävät tavanomaiset yleismittaritoiminnot (häiriöjännite, kapasitanssi, resistanssi, eristysvastus ym.) sekä johtotutkan ja resistiivisen vianpaikannuksen (TDR, RFL). 30 MHz laajakaistamittausominaisuus mahdollistaa häiriöiden (ylikuuluminen) mittauksen kaikilla DSL-siirtokaistoilla.

 3. EXFO FTB-635 kuparitutka ja VSDL2-testeri

  EXFO FTB-635 kuparitutka ja VSDL2-testeri

  Loppu varastosta

  EXFO FTB-635 tarjoaa nopean, helpon ja tehokkaan tavan mitata xDSL-yhteyksiä kupariverkossa. Max-635 on tarkoitettu DSL-yhteyksien käyttöönotto- ja vianselvitysmittauksiin. FTB-635 toimii edistyksellisessä FTB-1 mittalaiterungossa. Se on monipuolinen kuparitesteri, jonka mittausvalikoimalla voit tehdä kuparin luokitusmittaukset ja vikaselvitykset ADSL2+-, VDSL2- ja kaikkiin muihin DSL-tekniikoihin liittyen sekä lisäksi ADSL2+-, VDSL2- ja Multiplay- protokollatestaukset.

3 tuote(tta)

/ sivu

Laskeva