in English  Suomeksi

Exfo-kuitututkat (OTDR)

EXFO on maailman johtava kuitututkien (OTDR) valmistaja lähes 50% markkinaosuudellaan – tuotevalikoima on laaja ja kuitututkat ovat erittäin laadukkaita. EXFO suunnittelee kuitututkat vankalla yli 30 vuoden asiantuntemuksella. Laitteiden huikea toimintataso ja tarkkuus yhdistyvät miellyttävään käyttäjäystävällisyyteen. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja takaavat luotettavat mittaustulokset – kenttätyö nopeutuu ja tehostuu. Lue lisää...

 1. EXFO iOLM - Intelligent Optical Loop Mapper

  EXFO iOLM - Intelligent Optical Loop Mapper

  Loppu varastosta

  EXFOn iOLM toiminto käynnistyy yhdellä painikkeella ja saat mitattua automaattisesti usealla pulssin leveydellä tutkamittauksen ja näet varmasti kaikki yksittäiset tutkatapahtumat niin lähellä kuin kaukanakin. Innovatiivisuus on ollut EXFOn tavaramerkki jo vuosikausia ja iOLM on uusi osoitus siitä.  iOLM sovellukseen kiteytyy EXFOn vuosikymmenien tekninen tietämys kuitututkista ja nyt se on helppokäyttöisen muotoon asiakkaille.

 2. EXFO FTB-720 kuitututka

  EXFO FTB-720 kuitututka

  Loppu varastosta

  EXFO FTB-720 kuitututka toimii edistyksellisessä FTB-1 mittalaiterungossa ja siinä on dynamiikkaa 36 dB, joten se soveltuu hyvin liityntä-, kaupunki- ja runkoverkkojen tutkaamiseen. EXFOn kuitututkissa on markkinoiden lyhimmät kuolleet alueet ja näet helposti jokaisen hitsauksen ja liittimen kuituyhteydestä. Lyhyestä kuolleesta alueesta on hyötyä kun tapahtumat ovat lähellä toisiaan. FTB-720 sarjasta on tarjolla sekä yksimuoto- että monimuototutkia.

 3. EXFO FTB-730 kuitututka

  EXFO FTB-730 kuitututka

  Loppu varastosta

  EXFO FTB-730 kuitututka toimii edistyksellisessä FTB-1 mittalaiterungossa ja siinä on dynamiikkaa 39 dB, joten se soveltuu hyvin liityntä-, kaupunki- ja runkoverkkojen tutkaamiseen. EXFOn kuitututkissa on markkinoiden lyhimmät kuolleet alueet ja näet helposti jokaisen hitsauksen ja liittimen kuituyhteydestä. Lyhyestä kuolleesta alueesta on hyötyä kun tapahtumat ovat lähellä toisiaan. FTB-730 sarjasta on tarjolla sekä yksimuoto- että monimuototutkia.

 4. EXFO FTB-7600E kuitututka

  EXFO FTB-7600E kuitututka

  Loppu varastosta

  EXFO FTB-7600E kuitututka toimii edistyksellisessä FTB-200 mittalaiterungossa. Se on EXFOn järein kuitututka ja siinä on dynamiikkaa 50 dB kaikilla aallonpituuksilla (1310/1550/1625 nm). FTB-7600E  soveltuu hyvin kaikkien mahdollisten merikaapelien ja runkoverkkojen tutkaamiseen. EXFOn kuitututkissa on markkinoiden lyhimmät kuolleet alueet ja näet helposti jokaisen hitsauksen ja liittimen kuituyhteydestä.

 5. EXFO AXS-100 kuitututka

  EXFO AXS-100 kuitututka

  Loppu varastosta

  EXFO AXS-100 on pieni ja näppärä kuitututka, jossa on 28 dB dynamiikka, ja se soveltuu täten hyvin liityntä- ja kaupunkiverkkojen kuituyhteyksien mittaamiseen. 1 kg painoisesta kuitututkasta saat helposti mitattua yhden napin painaluksella. Saat .SOR-raportin kätevästi kuitututkasta ja voit yhdistää koko 96-kuituisen kaapelin yhdelle pdf-raportille Fastreporter2-ohjelmalla. Kuitututkaan on lisäksi saatavissa optiona videomikroskooppi, valotehomittari sekä näkyvän valon laser.

 6. EXFO AXS-110 kuitututka

  EXFO AXS-110 kuitututka

  Loppu varastosta

  EXFO AXS-110 on pieni ja näppärä kuitututka, jossa on maksimissaan 37 dB dynamiikka, ja se soveltuu täten hyvin liityntä-, kaupunki- ja runkoverkkojen kuituyhteyksien mittaamiseen. 1 kg painoisesta kuitututkasta saat helposti mitattua yhden napin painaluksella. Saat .SOR-raportin kätevästi kuitututkasta ja voit yhdistää koko 96-kuituisen kaapelin yhdelle pdf-raportille Fastreporter2-ohjelmalla. Kuitututkaan on lisäksi saatavissa optiona videomikroskooppi, valotehomittari sekä näkyvän valon laser.

 7. Uusi EXFO Max-715B kuitututka

  Uusi EXFO Max-715B kuitututka

  Loppu varastosta

  Monipuolinen lyhyen matkan kuitututka alle 100 km etäisyyksien mittaamiseen. Tablettitietokoneista inspiraation saanut suunnittelu tekee kuitujen mittaamisen entistä helpommaksi.

  7 tuuman  kosketusnäytöllä varustettu kuitututka on kevyt, kestävä ja monipuolinen. Uusi Max 700B-sarjan kuitututka sisältää helposti omaksuttavan  käyttöliittymän, helpot ikonitoiminnot, ultranopean käynnistyksen, automaattisen makrotaipumien havaitsemisen sekä  parannetut automaatti- ja reaaliaikamittaukset.

  • Max-715B: 1310/1550 nm, 30/28 dB
  • Max-720: 1310/1550 nm, 36/34 dB
  • Max-730: 1310/1550 nm, 39/37dB
 8. EXFO MaxTester 720B

  EXFO MaxTester 720B

  Loppu varastosta

  Uusi EXFO MaxTester 720B kuitututka; 36/34 dB, 1310/1550 nm

  Max-720 on monipuolinen kuitututka, joka on saanut tablettitietokoneista inspiraationsa. Kuitujen mittaaminen on nyt entistäkin helpompaa. 7 tuuman kosketusnäytöllä varustettu kuitututka on kevyt, kestävä ja monipuolinen. Uusi Max-720 kuitututka sisältää helposti omaksuttavan käyttöliittymän, helpot ikonitoiminnot, ultranopean käynnistyksen, automaattisen makrotaipumien havaitsemisen sekä parannetut automaatti- ja reaaliaikamittaukset.

 9. EXFO MaxTester 730B

  EXFO MaxTester 730B

  Loppu varastosta

  Uusi EXFO MaxTester 730B kuitututka; 39/37 dB, 1310/1550 nm

  Max-730 on monipuolinen kuitututka, joka on saanut tablettitietokoneista inspiraationsa. Kuitujen mittaaminen on nyt entistäkin helpompaa. 7 tuuman  kosketusnäytöllä varustettu kuitututka on kevyt, kestävä ja monipuolinen. Uusi Max-720 kuitututka sisältää helposti omaksuttavan  käyttöliittymän, helpot ikonitoiminnot, ultranopean käynnistyksen, automaattisen makrotaipumien havaitsemisen sekä  parannetut automaatti- ja reaaliaikamittaukset.

9 tuote(tta)

/ sivu

Laskeva